Online en magazine: als abonnee kun je alles lezen

WEESP Onze redactie schrijft nog veel meer artikelen dan in deze krant passen. Dagelijks voegen we online nieuwe verhalen toe op WeesperNieuws Extra. Als abonnee lees je alles.

Op deze pagina zie je een greep uit de artikelen die we in de afgelopen dagen hebben gepubliceerd op WeesperNieuws Extra. Je komt ze ook vanzelf tegen als je onze website bezoekt. Vaste prik is het 'Zaterdagportret', een exclusief en persoonlijk interview met een boeiende Weesper.

Probeer het

Wil je ook alles lezen? Word abonnee van WeesperNieuws Extra. Voor € 5,50 per maand heb je dagelijks toegang tot álle artikelen op onze website, ontvang je dagelijks de nieuwsbrief én bezorgen we elke maand het WeesperNieuws Extra Magazine bij je thuis, een 40 pagina's dik magazine met een selectie van de beste verhalen van de afgelopen maand. Losse nummers van dit magazine zijn te koop voor € 6,50 en bieden één maand toegang tot alle artikelen online.

Meer weten? Kijk op weespernieuws.nl


Onze Extra's komende week

WEESP Als abonnee van WeesperNieuws Extra kun je de komende week in elk geval deze artikelen lezen:

Scheids!

Scheidsrechter Boy Elenga van FC Weesp heeft assistentie nodig. Niet in de vorm van een grensrechter, maar via een crowdfundactie. Hij legt uit wat de bedoeling is.

Februaristaking

In 1941 legden talloze werknemers van fabrieken en bedrijven hun werk neer uit protest tegen de Duitse razzia's. Ook in Weesp. Leerlingen van het Vechtstede College organiseren een herdenking.