Wie wil er namens Versa Vrijwillige Thuishulp af en toe met een Weespse naar het tuincentrum of een kookwinkel?
Wie wil er namens Versa Vrijwillige Thuishulp af en toe met een Weespse naar het tuincentrum of een kookwinkel?

Nieuwe vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa heeft deze week de volgende nieuwe vacatures:

Secretaris (bestuurslid)
Vrouwen van Weesp

De Stichting vrouwen van Weesp is opgericht door en voor vrouwen. De stichting wil de zelfredzaamheid en zelfbewustheid van vrouwen stimuleren, bevorderen en ontwikkelen. Daarvoor houdt zij o.a. bijeenkomsten met allerlei actuele onderwerpen. Voor het maken van de notulen van de bestuursvergaderingen en rapporten van de bijeenkomsten is de stichting op zoek naar een secretaresse. Voor ongeveer 12 uur per maand. Wie voelt zich aangesproken? Organisatie: Vrouwen van Weesp.

Gastvrouw/gastheer
Buurtkamer Aetsveld

Wie vindt het leuk om als gastheer/gastvrouw mee te werken in de nieuw te starten Buurtkamer in Aetsveld. U maakt graag een praatje en vindt het leuk om een kopje koffie of thee in te schenken. We zitten in een kantoor van de sporthal aan het Mr. Kooimancentrum in Aetsveld. Organisatie: Buurtkamer Aetsveld i.o.

Samen wandelen
of winkelen

Bent u de vrijwilliger die het leuk vindt om samen op stap te gaan, bijvoorbeeld naar een kookwinkel of tuincentrum? Een Weespse met een chronische aandoening en een klein netwerk zoekt een maatje met een auto die samen met haar af en toe iets wil ondernemen. Voor een heer uit Weesp wordt een vrijwilliger gezocht die van wandelen houdt en een luisterend oor kan bieden. Organisatie: Versa Vrijwillige Thuishulp Weesp

Penningmeester Zonnebloem Muiden/Muiderberg

De Zonnebloem Muiden/Muiderberg is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Onze afdeling heeft ongeveer 90 gasten in het bestand waarvoor we uitstapjes organiseren en waarvan we er een aantal op regelmatige basis thuis bezoeken. Door de inzet van vrijwilligers kunnen we onze gasten die veelal een hoge leeftijd bereikt hebben en/of lichamelijk beperkt zijn net dat beetje extra aandacht geven dat het leven leuker maakt. Wij zoeken voor ons bestuur een penningmeester die met ons wil meedenken. Neem gerust contact op voor meer informatie. Organisatie: De Zonnebloem, Muiden en Muiderberg.

Interesse?

Bezoek dinsdag tussen 13.30 en 14.30 uur het vrijwilligersspreekuur in Gebouw Papelaan 99. Of bel of mail voor een afspraak: 06-15 87 56 92 / vcweesp@versawelzijn.nl.

Voor meer informatie en nog meer vacatures: versavrijwilligerscentrale.nl.