Nieuwe vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa heeft deze week de volgende nieuwe vacatures:

Webmaster Stichting Woongroep Weesp

Het bestuur van de Stichting Woongroep Weesp, een woongroep in oprichting voor culturele 50-plussers, zoekt iemand met kennis van het vormgeven van websites met Wordpress. Vindt u het leuk om u over de vormgeving van de website te buigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Organisatie: Woongroep Weesp

Voorlezer bij de VoorleesExpress

Voorlezers van de VoorleesExpress gaan bij 'hun' voorleesgezin 20 weken lang thuis voorlezen. Zij geven het project in de praktijk vorm, bouwen een band op met de gezinnen en brengen het enthousiasme voor voorlezen. Zij proberen de ouders zo veel mogelijk hierbij te betrekken. Ter voorbereiding krijg je één of meerdere trainingen rondom interactief voorlezen en ouderbetrokkenheid. Voorlezers moeten een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen. Profiel: Minimaal 18 jaar - Open houding - Goede beheersing van de Nederlandse taal - Enthousiast over (voor)lezen en boeken - Betrouwbaar - Flexibel - In staat om makkelijk te communiceren met verschillende doelgroepen - Goed (telefonisch en via mail) bereikbaar - Affiniteit met kinderen - Bekend met het voorleesritueel. Organisatie: Bibliotheek Gooi en meer: de VoorleesExpress

Gastheren en gastvrouwen De Hogeweyk

Voor onze woningen zijn wij op zoek naar leuke gastvrouwen of gastheren tussen de 16 en 80 jaar die het leuk vinden om een praatje te maken, te zorgen voor een goede sfeer en aandacht te hebben voor onze bewoners. Tijdens deze spitsuren is het personeel druk bezig met het bereiden van de maaltijd en is het extra fijn als iemand even wat aandacht kan besteden aan de bewoners zodat het werk gedaan kan worden. Het is vanzelfsprekend dat u of jij mee-eet. Voor de bewoners is de extra aandacht erg fijn. Graag 1x per week, maar het kan ook 1x per 2 weken. Uw/je hulp is van harte welkom. Organisatie: Vivium Zorggroep de Hogeweyk.

Gastvrouw/gastheer koffieochtend De Kazerne

Wij zijn op zoek naar een gezellige gastvrouw of gastheer voor de koffieochtend in de Buurtkamer in de Kazerne in Muiden. Deze ochtend is op donderdag tussen 10.30 en 12.00 uur. Wie vindt het gezellig om een praatje te maken en vindt het belangrijk dat bezoekers zich thuis voelen? Zo af en toe kunt u als vrijwilliger ook een activiteit zoals bingo, samen wandelen of een gezelschapsspel organiseren. Neem gerust contact op voor meer informatie. Organisatie: Versa Welzijn Muiden-Muiderberg.

Interesse?

Bezoek dinsdag tussen 13.30 en 14.30 uur het vrijwilligersspreekuur in Gebouw Papelaan 99. Of bel of mail voor een afspraak: 06-15 87 56 92 / vcweesp@versawelzijn.nl.