Zo blijf je helemaal op de hoogte

WEESP Als trouwe lezer van het WeesperNieuws blijf je op de hoogte van wat er in Weesp speelt. WeesperNieuws lees je op papier én online. Een deel is gratis, het andere deel is voor abonnees.

Zo krijg je deze weekkrant en een aantal artikelen op onze website gratis. Maar als abonnee krijg je veel meer: namelijk álles waar onze redactie over schrijft. Dat zijn elke dag nieuwe artikelen over Weesp. We duiken dieper in de nieuwsonderwerpen, doen verslag van belangrijke bijeenkomsten, volgen ontwikkelingen van belangrijke thema's, vertellen de mooiste 'menselijke' verhalen en interviewen elke week een boeiende Weesper in het Zaterdagportret.

Magazine

Dat is nog niet alles. Als abonnee ontvang je elke dag een nieuwsbrief met de nieuwste artikelen, pak je de beste verhalen uit de regio mee en ontvang je wekelijks uittips voor deze regio. In Weesp verspreiden we bovendien elke maand het fraaie WeesperNieuws Extra Magazine, een selectie van de beste verhalen van de afgelopen maand. Dit magazine is gratis voor abonnees in Weesp.

Kijk eens rond op weespernieuws.nl/extra


Onze Extra's komende week

WEESP Als abonnee van WeesperNieuws Extra kun je de komende week in elk geval deze artikelen lezen:

Zaterdagportret

Elke zaterdag portretteren wij een markante Weesper. Aankomende zaterdag is dat de lokale fysiotherapiegoeroe Willem van Lindenberg.

Herdenkingsfilm

Hans Quatfass maakt in samenwerking met de Stichting Nationale Herdenkingen Weesp een korte herdenkingsfilm voor 4 mei. Hij vraagt de inwoners van Weesp om input.