Aanvallend FC Weesp blijft puntloos achter

WEESP Er werd goed gevoetbald en de Weespers waren lang zelfs beter, maar toch heeft FC Weesp afgelopen weekend verloren van Hooglanderveen: 2-3.

FC Weesp stond al vroeg onder druk. De gasten kregen ook al snel enkele kansen. Halverwege de eerste helft leverde dat ook een doelpunt op en even later zelfs een tweede. De Weespers lieten het daar niet bij zitten en begonnen aanvallender te voetballen. Na de rust werd het aanvallende spel van FC Weesp beloond. Eerst kon Milan Geertsma na een verre assist van keeper Arno Copier knap de 1-2 tegen de touwen werken. FC Weesp bleef daarna kansen op de gelijkmaker houden, maar de goal viel steeds net niet. Hooglanderveen leek het duel vroegtijdig te beslissen met hun derde treffer. FC Weesp kwam van Geertsma snel terug tot 2-3 en joeg daarna tevergeefs op een verdiende gelijkmaker.