Mis niks, lees alles van WeesperNieuws

WEESP Als inwoner van Weesp blijf je natuurlijk graag op de hoogte van wat er allemaal in dit mooie stadje speelt. De redactie van het WeesperNieuws volgt alles op de voet en bezorgt je het complete beeld.

Dat doen we niet alleen in deze krant, maar ook online. Daar staat nog veel meer dan in deze krant past. Onze redactie maakt elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen. Van achtergronden bij het nieuws tot boeiende verhalen en van de uittips in de regio tot het 'Zaterdagportret', een persoonlijk portret van een bekende Weesper.

Op deze pagina staat een greep uit de artikelen van deze week. Op andere pagina's in deze krant herken je aan de rode 'E' (van Extra) de actuele onderwerpen waar we online dieper in duiken. Klik eens rustig rond op WeesperNieuws.nl/Extra om te zien wat we allemaal te bieden hebben.

Gratis magazine

En als abonnee kun je dat allemaal lezen. Online. Elke dag. Word daarom snel abonnee. Dan mis je niks, blijf je betrokken bij onze mooie stad én ontvang je ook elke maand gratis ons fraaie magazine.

Meld je nu aan op WeesperNieuws.nl.