Het terras van de haven was zondagmiddag stampvol.
Het terras van de haven was zondagmiddag stampvol. Foto: Wendy van der Neut

WSV de Vecht is klaar voor het nieuwe seizoen

WEESP Watersportvereniging de Vecht heeft afgelopen zondag de nieuwe sanitaire ruimte van de haven aan de Hoogstraat in gebruik genomen.

Een team van enthousiaste en handige vrijwilligers heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de vernieuwing van de toilet-, douche- en wasruimte naast de toko.

Dat alles nu klaar is, werd gevierd met een gezellige middag voor alle leden. De watersportvereniging pakte groots uit. Volgens het bestuur hadden de leden nog een feestje tegoed vanwege de nieuwbouw aan de toko, het lustrumjaar in 2018 (toen bestond de vereniging 85 jaar, de oprichtingsdatum is 5 april 1933) én een door de werkzaamheden uitgestelde nieuwjaarsreceptie.

Accordeonist

Na het officiële gedeelte waren er lekkere hapjes, koude drankjes, een dj en livemuziek van onder meer accordeonist John van der Pas. Mede vanwege het mooie en warme lenteweer was de opkomst zeer groot. Het terras van de haven aan de Vecht zat stampvol en ook binnen was het gezellig druk. De watersportvereniging kijkt terug op een uiterst geslaagde middag.

Meer foto's van Wendy van der Neut van het openingsfeest staan op weespernieuws.nl.