Afbeelding
Foto: André Verheul

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn heeft deze week de volgende vacatures:

Groene vingers voor onderhoud speeltuin Don Bosco

Het in een team van vrijwilligers onderhouden van het groen van de speeltuin: grasmaaien, snoeien, tegels mosvrij maken etc.
Organisatie: Don Bosco Speeltuinvereniging

Wandel- en/of fietsmaatje gezocht

Verschillende mensen - al dan niet met een visuele beperking - zijn op zoek naar een maatje die het leuk vindt om een stukje met hen te wandelen of te fietsen. We zijn blij met iedereen, jong of oud is van harte welkom. Door uw inzet kunt u iets betekenen voor een ander.
Organisatie: Versa Vrijwillige Thuishulp Weesp

Vrijwilliger wandelclub Oversingel

Wie vindt het leuk om met bewoners te wandelen die in een rolstoel zitten? Op dinsdagochtend lopen we ook altijd een rondje over de markt. We drinken een kopje koffie of thee met elkaar. Het is op dinsdagochtend of op donderdagmiddag. Van harte welkom om een keer mee te gaan om eens te kijken of het iets voor u zou kunnen zijn.
Organisatie: Vivium Zorggroep, Oversingel

Gastvrouw/heer Bibliotheek Muiden

Bibliotheek Gooi en meer vestiging Muiden is een kleine bibliotheek met een gemoedelijke sfeer. Ter aanvulling van ons vaste team zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste gastvrouw of -heer met een klantvriendelijke instelling voor de uitlening. Enkele van de werkzaamheden zijn o.a. het uitvoeren en onderhouden van presentaties op de leestafels, klanten helpen met het gebruik van de bibliotheek en zo nodig doorverwijzen naar andere medewerkers, terugzetten van materialen in de kast en allerhande werkzaamheden.
Organisatie: Bibliotheek Gooi en meer

Telefoniste bij de praktische thuishulp

De Vrijwillige Thuishulp Praktisch zoekt een telefoniste die vraag en aanbod aan elkaar koppelt. Het gaat om kleine klusjes waar de telefoniste een vrijwilliger bij zoekt en matcht.
Organisatie: Versa Vrijwillige Thuishulp Weesp

Belangstelling? Bezoek het vrijwilligersspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Papelaan 99. Of bel om een afspraak te maken, tel. 06-15 87 56 92 of e-mail vcweesp@versawelzijn.nl. Kijk voor meer informatie op de website: www.versavrijwilligerscentrale.nl.