Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn heeft deze week de volgende vacatures:

Begeleider houtbewerken en timmeren

Voor de maandagavonden (20.00 en 22.00 uur) tussen september en begin mei zoekt de Kreatieve Groep Weesp een begeleider voor het houtbewerken en het timmeren. Het gaat daarbij om zowel het aanleren van technieken als het meedenken met de deelnemers. De KGW zoekt iemand met ervaring met houtbewerken; dit kan zowel timmerwerk als kunstzinnig houtbewerken zijn. De groep bestaat uit 5 tot 10 mensen van alle leeftijden, met weinig tot veel ervaring. De gezelligheid is ook een belangrijk aspect.

Tuinman bij Hogeweyk

Wie wil in verpleeghuis De Hogeweyk af en toe wat klusjes in de tuinen doen? De bewoners helpen graag. Kom gerust even langs.

Gastvrouw / gastheer
Wintertuin

Voor mensen die het leuk vinden om de koffie en thee te verzorgen, een praatje te maken, kortom: dienstverlenend actief te zijn, is gastvrouw of gastheer een leuke vorm van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger Repair Café

Het Repair Café is eens per maand (behalve in juli en december). De organisatie zoekt een vrijwilliger die de mensen ontvangt en op een formulier invult wat de cliënt te repareren heeft.

Wandelvrijwilligers

Amaris Florisberg is op zoek naar vrijwilligers die samen met de medewerkers bewoners van de gesloten afdeling begeleiden bij een wandeling. Even naar buiten, frisse lucht, genieten van de natuur en omgeving. Met na afloop samen een kopje koffie/thee.

Belangstelling? Bezoek het vrijwilligersspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Of bel om een afspraak te maken: 06-15 87 56 92 of mail vcweesp@versawelzijn.nl. Kijk voor meer informatie op www.versavrijwilligerscentrale.nl.