De Kreatieve Groep Weesp zoekt een begeleider voor de kookgroep.
De Kreatieve Groep Weesp zoekt een begeleider voor de kookgroep.

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn heeft deze week de volgende vacatures:

Jobmaatje statushouders

Een jobmaatje helpt een statushouder bij het vinden van een baan en begeleidt een goede werkintegratie. Denk hierbij aan ondersteuning bij het opstellen van een CV, het aanmaken van een socialmediaprofiel, het schrijven van sollicitatiebrieven, het oefenen van gesprekken en uitleg over Nederlandse gewoontes en gedragscodes op de werkvloer. Organisatie: ReconnAct Weesp.

Begeleider Kookgroep
Kreatieve Groep Weesp

Voor het nieuwe seizoen dat in september 2019 start, zoekt de KGW voor de kookgroep op maandagavond iemand met een grote passie voor koken. Deze begeleider gaat samen met vier tot acht mensen van alle leeftijden gerechten bereiden. De vrijwilliger is vrij in de receptenkeuze, dus van erwtensoep tot sushi: alles is mogelijk. Organisatie: Kreatieve Groep Weesp

Gezellig groepsmaatje
Ontmoet- en Groet

Het Maatjesproject kijkt uit naar een gezellig groepsmaatje voor de Ontmoet- en Groetgroep op woensdagmiddag. Het maatje wil meedenken bij het invulling geven van de middagen en is goed bekend in de omgeving wat betreft buitenactiviteiten als wandelingen en fietstochten. Organisatie: Maatjesproject Weesp.

Buitenspeeldag Muiden

Versa Welzijn Kinderwerk zoekt mensen die willen helpen bij de kinderactiviteiten tijdens de Buitenspeeldag in Muiden. Het gaat hier om een eenmalige activiteit op woensdag 12 juni van 12.00 tot 18.00 uur. Alle hulp is welkom: van begeleiders en opbouwers tot mensen met technische kennis. Organisatie: Versa Welzijn Kinderwerk Muiden/Muiderberg.

Belangstelling?

Bezoek het vrijwilligersspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Of bel om een afspraak te maken: 06-15 87 56 92 of mail vcweesp@versawelzijn.nl. Kijk voor meer informatie op www.versavrijwilligerscentrale.nl.