Kreatieve Groep Weesp zoekt een nieuwe begeleider voor de keramiekgroep.
Kreatieve Groep Weesp zoekt een nieuwe begeleider voor de keramiekgroep. Foto: Marieke van Veen

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn heeft deze week de volgende vacatures:

Gastvrouw/heer Leescafé Bibliotheek Weesp

In Bibliotheek Weesp heerst een gezellige, uitnodigende en stimulerende sfeer. Er is een leescafé waar mensen een kop koffie, of thee met gebak en ook soep of een tosti kunnen gebruiken. Zo wordt het verblijf in de bibliotheek nog aantrekkelijker en aangenamer. Als gastvrouw bedien je in het leescafé en bereid je producten als tosti's en soep voor. Er is ruimte voor eigen inbreng wat betreft het assortiment van producten.

Begeleider keramiek/pottenbakken Kreatieve Groep

Je gaat vanaf half september tot begin mei op donderdagavond een groep mensen helpen en inspireren met draaien of handvormen of boetseren, naar je eigen keuze. We vragen iemand met ervaring met keramiek en zin om anderen te helpen om leuke werkstukken te maken.

Communicatiemedewerker ReconnAct Weesp

Vind jij het ook belangrijk dat mensen betekenisvol werk hebben en dat ze daarin tot ontplooiing komen en een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving? Heb jij iets met netwerken, solliciteren, werving en selectie, het zoeken naar de juiste baan? Dan ben jij de juiste kandidaat om ons team te versterken. De Stichting ReconnAct helpt statushouders in Weesp in de zoektocht naar het vinden van werk. Jobmaatjes helpen hen wekelijks 1-1,5 uur. Hoe leuk is het om hier een belangrijke rol in te spelen. Jij krijgt de uitdaging om het Jobmaatjesproject in Weesp op de kaart te zetten. Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen op social media, op de website en naar de media. Je denkt graag actief mee in het ontwikkelen van strategie om jobmaatjes te werven en bedrijven te motiveren om in het jobmaatjesproject betrokken te zijn.

Belangstelling?

Bezoek het vrijwilligersspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92 of vcweesp@versawelzijn.nl. Meer informatie op versavrijwilligerscentrale.nl.