De Vrijwillige Thuishulp Weesp zoekt vrijwilligers voor klusjes in en rond het huis.
De Vrijwillige Thuishulp Weesp zoekt vrijwilligers voor klusjes in en rond het huis. Foto: Pixabay

Vrijwilligersvacatures: versterk het vluchtelingen- werk of helpen met klusjes

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn heeft deze week de volgende vacatures:

Administratief medewerker Vluchtelingenwerk

Vluchtelingenwerk Weesp zoekt iemand die de werkbegeleider ondersteunt bij de administratieve taken zoals het op orde maken van de administratie van de huisvesting van vluchtelingen, het up-to-date houden van het cliëntvolgsysteem (VVS), archivering, het proactief benaderen van cliënten en instanties voor informatie en het versturen en kopiëren van gegevens. Organisatie: Vluchtelingenwerk Weesp.

Maatschappelijk begeleider Vluchtelingenwerk

Opstarten hulp aan nieuwe cliënten in Weesp en Muiden, contacten met diverse instanties. Daarna cliënten helpen zelfredzaam te worden in Nederlandse samenleving. Organisatie: Vluchtelingenwerk Weesp.

Vrijwilligers voor praktische klusjes

Versa Weesp zoekt vrijwilligers die het leuk vinden een klusje te doen, een klein tuintje te verzorgen, een schilderijtje op te hangen. Of een boodschapje te doen of iemand naar de dokter te brengen. Het is incidenteel en altijd in overleg en alle hulp is welkom. Vaak kunnen de vrijwilligers zelf hun tijd indelen. Organisatie: Versa Vrijwillige Thuishulp Weesp.

Ondersteuner Technische Dienst bij Oversingel

De technische dienst van Oversingel doet heel veel verschillende dingen, dit kan zijn een lampje ophangen, een schilderijtje ophangen, een deurkruk aandraaien, tuinmeubilair schoonmaken, een technisch klusje etc. etc. Dit alles om de bewoners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Grote klussen worden uitbesteed. Voor deze dienst is Oversingel op zoek naar handige mensen die het leuk vinden om bezig te zijn met hun handen. In onderling overleg wordt bepaald wat er gedaan moet worden. Hulp is welkom en er is goede begeleiding. Men kan altijd een dagdeel meelopen met de technische dienst. Organisatie: Vivium Zorggroep, Oversingel.

Sport en spel met kinderen

Op dinsdagmiddag is er in Muiden een leuke activiteit voor kinderen. Het Kinderwerk gaat met kinderen een sport of een spel doen. Kun je goed met kinderen omgaan en vind je het leuk om actief bezig te zijn? Neem gerust contact op voor meer informatie. Organisatie: Versa Welzijn Kinderwerk Muiden/Muiderberg

Belangstelling?

Bezoek het vrijwilligersspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99. Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92 / vcweesp@versawelzijn.nl.