Maak kans op een heerlijk arrangement met de Vuurlinie.
Maak kans op een heerlijk arrangement met de Vuurlinie. Foto: André Verheul

Zomerse actie van WeesperNieuws Extra

WEESP Elke week groeit het aantal abonnees van WeesperNieuws Extra, zodat steeds meer mensen onze artikelen lezen.

WeesperNieuws Extra, dat zijn alle verhalen die onze redactie schrijft. Dat zijn er meer dan in de krant passen. We zetten ze elke dag online. Minstens tien per week, plus de beste regioberichten, binnenkort een nieuwe column en elke zaterdag een mooi portret van een bekende Weesper. Een greep uit de Extra-artikelen zie je op pagina 11. "Mis niks, word abonnee en lees alles", zo luidt ons advies. Als je in Weesp woont, ontvang je bovendien elke maand de beste artikelen in het fraaie WeesperNieuws Extra Magazine. Daarin altijd de vier portretten.

Lid worden kan heel eenvoudig via weespernieuws.nl. Klik op een Extra-bericht en de weg wijst zich vanzelf. Maar wil je nóg iets Extra's, lees dan even verder.

Tas vol Weesper leesplezier

Vanwege Weesp Gastvrij op zaterdag 29 juni hebben we een leuke actie. Kom die dag langs bij onze winkelredactie aan de Nieuwstad (tussen de Wibra en de kaaswinkel) en meld je daar aan voor een abonnement. Alleen dan ontvang je een tas vol leesplezier: zes WeesperNieuws Extra magazines boordevol exclusieve Weesper verhalen: perfect om mee te nemen op vakantie of op een mooie avond thuis van te genieten.

Dagje Weesp met de Vuurlinie

Daarnaast maak je kans op een van de Vuurlinie-arrangementen voor twee personen (ter waarde van 59 euro p.p.) die we in samenwerking met het varende huisje mogen weggeven. Dat betekent een heerlijk dagje Weesp: ontvangst met koffie, vaartocht over de Vecht, wandeling bij Fort Uitermeer, lunch bij 't Helletje, een stadswandeling, proeverij van Weesper lekkernijen, een bezoek aan Museum Weesp en een drankje met bitterbal om het af te leren.
Dus zoek ons zaterdag op aan de Nieuwstad. We zijn zaterdag open van 13.00 tot 17.00 uur.