De nieuwste vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn heeft deze week de volgende vacatures:

Vrijwilligers voor de Vechtloop 2019

Wie helpt er een handje om de Vechtloop 2019 op zondag 3 juni 2019 tot een succes te maken! Met twee uurtjes helpen bij de inschrijving, opbouwen en opruimen, waterbekers vullen of het verkeer regelen is de organisatie enorm geholpen. En het is heel gezellig. Organisatie: www.vechtloop.nl.

Chauffeur op de PlusBus

Wie vindt het leuk om met een aantal ouderen en 1 begeleider op stap te gaan met oudere mensen. De uitjes kunnen gaan naar een museum, tuincentrum etc. Je wordt in overleg ingepland. Er is een pool beschikbaar van chauffeurs. Voor deze pool zoeken wij uitbreiding. Het is gezellig en dankbaar werk. Je bent minimaal twee keer per maand beschikbaar. Organisatie: PlusBus Weesp

Gastheer/gastvrouw bibliotheek

Bibliotheek Weesp is op sommige dagdelen open op basis van selfservice. Vrijwilligers zijn dan aanwezig in de bibliotheek en helpen de mensen met eenvoudige dingen. Dus hou je van boeken en de bibliotheeksfeer, meld je dan aan als gastvrouw of gastheer.

Telefoniste Praktische Thuishulp

De Vrijwillige Thuishulp Praktisch zoekt een telefoniste die vraag en aanbod aan elkaar koppelt. Het gaat om kleine klusjes waar de telefoniste een vrijwilliger bij zoekt en matcht.

Jobmaatje statushouders

Teneinde sneller te integreren in de Nederlandse samenleving zoeken wij vrijwilligers die een statushouder willen helpen met het zoeken naar een baan. Als jobmaatje heb je wekelijks 1-1,5 uur contact en help je concreet met bijvoorbeeld het aanpassen van de CV of socialmediaprofiel, sollicitatiebrieven schrijven of voorbereiden en oefenen van gesprekken. Je geeft tips en feedback, biedt een luisterend oor en geeft aandacht, rust, structuur, respect en veiligheid. Zo haal je het beste naar boven en help je een plaatsgenoot in de zoektocht naar werk.

Belangstelling?

Interesse in een van bovenstaande vacatures of op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Bezoek het vrijwilligersspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99.

Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92 / vcweesp@versawelzijn.nl.