Zaterdag: Weesp op z'n best

WEESP Weesp laat zich aanstaande zaterdag van zijn beste kant zien. Winkeliers, horeca en culturele instellingen zorgen voor een dag vol activiteiten. Het WeesperNieuws opent de redactiewinkel en heeft een aantrekkelijke actie voor wie die dag lid wordt van WeesperNieuws Extra.

Met rondvaarten, kinderactiviteiten en een grachtenconcert is het de moeite waard om zaterdagmiddag even de binnenstad in te duiken - en er te blijven. De terrassen staan buiten, de winkeliers hebben aanbiedingen en er is overal straattheater en muziek. De activiteiten beginnen om 12.00 uur met diverse optredens in de Grote Kerk van leerlingen van de Gooische Muziekschool. Het grachtenconcert op de Oudegracht is van 17.00 tot 18.30 uur, in de City of Wesopa is er 's avonds het slotfeest.

Aanbieding

Het WeesperNieuws opent de redactiewinkel om 13.00 uur voor lezers die meer willen weten over WeesperNieuws Extra, ons online-abonnement waarmee je elke dag álle artikelen over Weesp kunt lezen. Minstens tien verhalen per week, plus de beste regioberichten, uittips en elke zaterdag een mooi portret van een Weesper. Tijdens Weesp Gastvrij hebben we een mooie aanbieding voor wie lid wordt in onze winkel. We zitten aan de Nieuwstad, vlakbij de Slijkstraatbrug. Meer over deze aanbieding op pagina 7.

Programma op weespgastvrij.nl