De nieuwste vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn heeft deze week de volgende vacatures:

Administratief medewerkster Vrouwen van Weesp

De Stichting Voor Vrouwen van Weesp is dringend op zoek naar iemand die bereid is verschillende administratieve activiteiten te ondersteunen.

Technisch vrijwilliger bij
De Hogeweyk

Wie komt de Technische Dienst versterken? Verstand van elektra/elektronica is noodzakelijk, enige verstand van modelbouw is mooi meegenomen. Voor de bewoners van het verpleeghuis zijn er vitrines met werkende modelbouw (camping, kermis etc) en die moeten onderhouden worden. Organisatie: Vivium Zorggroep.

Ryan helpen met zijn huiswerk

Ryan (10) wil graag hulp bij zijn huiswerk. Hij zit in groep 7 en heeft thuis wat extra begeleiding nodig bij het plannen en maken van schoolopdrachten. Lijkt het je leuk om Ryan hier een beetje mee te helpen, meld je dan aan bij Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek, afdeling Weesp.

Vrijwilliger sport en spel tijdens de zomervakantie

Voor alle kinderen in Weesp organiseren de buurtsportcoaches tijdens de zomervakantie activiteiten op drie schoolpleinen. Er wordt uitgekeken naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij de activiteiten. Het gaat om maandag-, dinsdag- en woensdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur. De vrijwilligers kunnen zelf een dag kiezen, alle hulp is welkom! Organisatie: Versa Welzijn Buurtsportcoach Weesp.

Belangstelling?

Bezoek het vrijwilligersspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Papelaan 99. Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92.