Een tas vol mooie verhalen uit Weesp

WEESP WeesperNieuws Extra werkt deze zomer vanuit een pop-upredactie op de Nieuwstad en viert dat met een leuke aanbieding. Wie binnenstapt om abonnee te worden, krijgt direct een mooie tas met daarin alle eerdere Extra-magazines mee naar huis.

Wees er snel bij, want de actie loopt als een tierelier. Met de zomervakantie voor de deur is zo'n leespakket voor veel mensen extra aantrekkelijk.

Lid worden via de website blijft natuurlijk ook mogelijk. Hoe je je ook aanmeldt, wat we je beloven is hetzelfde: elke week minstens tien boeiende verhalen, de interessantste regioberichten, uittips, columns en elke zaterdag een mooi portret van een Weesper. Het WeesperNieuws Extra-aanbod is te lezen op je telefoon, tablet, laptop of computer. Dus ook als je op vakantie gaat, mis je niks. Als je in Weesp woont, krijg je de tien beste artikelen van de maand ook nog eens in een mooi bewaarmagazine thuis.

Een maandabonnement kost € 5,50. Het jaarabonnement van € 59,- is nog voordeliger. We verlengen automatisch en dat kun je stoppen wanneer je wilt. Wil je gebruikmaken van de tassenactie? Kom dan op een werkdag langs bij Nieuwstad 4!


Onze extra's komende week

WEESP Onze redactie heeft weer uiteenlopende artikelen in voorbereiding. Dit kun je komende week verwachten op WeesperNieuws Extra:

Boeken voor in je koffer

De zomervakantie is voor veel mensen het moment waarop ze eindelijk weer eens aan lezen toekomen. Maar hoe bepaal je nou welk boek een plekje in je koffer krijgt? Onze tip: lees (ook) eens een boek uit Weesp!

Picknicken met Marije

Het komende zaterdagportret is met Marije Hage, die deze zomer stopt als predikant.