Binnenkort in de bus bij onze Weesper abonnees.
Binnenkort in de bus bij onze Weesper abonnees.

Het gaat goed met WeesperNieuws Extra

WEESP De zomeractie van WeesperNieuws Extra valt in de smaak. Enkele tientallen mensen hebben zich al in onze (tijdelijke) redactiewinkel gemeld voor een tas boordevol Weesper verhalen.

Want wie deze zomer abonnee wordt in onze winkel (Nieuwstad 4), krijgt een tas met alle zes WeesperNieuws Extra Magazines die we tot nu toe hebben uitgegeven. Een fijne stapel leesvoer met de vakantie voor de boeg. Magazine nummer 7 wordt deze week bezorgd bij onze abonnees in Weesp. Daarin wederom een selectie van de beste artikelen die we in de afgelopen maand online plaatsten. Alexander Bauwens en zijn poppenvrienden sieren de voorkant.
WeesperNieuws Extra is het platform waar onze redactie extra verhalen schrijft. Die kun je alleen lezen met een abonnement. Dat helpt ons om ook in de toekomst deze krant plus de Extra-artikelen te blijven maken. Voor iets meer dan een euro per week kun je alles wat onze redactie schrijft lezen. Steeds meer mensen doen dat. Een steekproef onder onze abonnees leert ons dat het Extra-abonnement ze goed bevalt. We krijgen te horen dat de artikelen interessant zijn, je daardoor meer van Weesp komt te weten en je betrokken blijft bij wat er allemaal in de stad gebeurt. De wekelijkse Zaterdagportretten behoren steevast tot de best gelezen artikelen. Deze portretten staan ook altijd in ons magazine, dat elke abonnee met een adres in Weesp er gratis bij krijgt. De actie met 'de tas boordevol Weesper verhalen' loopt nog steeds.