De waterstormbaan keert dit jaar terug. Dat betekent meer vrijwilligers nodig...
De waterstormbaan keert dit jaar terug. Dat betekent meer vrijwilligers nodig... Archieffoto

Nog vrijwilligers nodig voor Sluis-en-bruggenklus

WEESP Ruim twintig mensen kwamen begin deze maand langs bij het comité van het Sluis-en-bruggenfeest in Hotel het Hart van Weesp om kennis te maken én een vrijwilligersklusje uit te kiezen. "We zijn erg blij met de aanmeldingen maar we zoeken nog wel meer hulp", vertelt Natalie Kapteijn van het comité van het Sluis-en-bruggenfeest.

Vorig jaar werkte het comité voor het eerst met een nieuwe vrijwilligersopzet. Het gaat om behapbare taken van maximaal twee uur zodat er volop tijd overblijft om zelf mee te feesten. De werkzaamheden lopen zeer uiteen, zodat iedereen iets kan kiezen dat bij hem of haar past. Denk hierbij aan toezicht houden bij (kinder)activiteiten en helpen bij het op- en afbouwen van een programmaonderdeel. Veel taken kunnen ook met z'n tweeën worden gedaan, bijvoorbeeld samen met een vriend of vriendin.

Aanmelden als vrijwilliger kan via www.sbfeest.nl/vrijwilligers of een mailtje naar info@sbfeest.nl. Het Sluis-en-bruggenfeest is dit jaar van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 augustus.