Vacatures vrijwilligerswerk

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale biedt de volgende vacatures aan:

Administratief medewerker Vluchtelingenwerk Weesp

We zoeken iemand die de werkbegeleider ondersteunt bij de administratieve taken zoals o.a. het op orde maken van de administratie van de huisvesting van vluchtelingen, up-to-date houden van het cliëntvolgsysteem (VVS), archivering, het proactief benaderen van cliënten en instanties voor informatie en het versturen en kopiëren van gegevens.
Organisatie: Vluchtelingenwerk Weesp

Gastvrouw/Gastheer Wintertuin

Vindt u het leuk om de koffie en thee te verzorgen, een praatje te maken met de bezoekers, kortom dienstverlenend actief te zijn dan is gastvrouw of gastheer misschien iets voor u!
Organisatie: Versa Vrijwillige Thuishulp Weesp

Telefoniste bij de praktische thuishulp

De Vrijwillige Thuishulp Praktisch zoekt een telefoniste die vraag en aanbod aan elkaar koppelt. Het gaat om kleine klusjes waar de telefoniste een vrijwilliger bij zoekt en match.
Organisatie: Versa Vrijwillige Thuishulp Weesp

Op de fiets met Jaap (89)

Ben je graag buiten en houd je van tochtjes maken op de fiets, dan fietst Jaap graag een stukje met je mee. Jaap houdt van gezelligheid maar heeft sinds hij alleen is veel minder aanspraak. Jaap is een bijzondere man, heel erg fit, actief en komt graag onder de mensen. Zou je graag eens met Jaap een fietstochtje willen maken, neem dan contact op met het Maatjesproject in Weesp.
Organisatie: Maatjesproject Gooi en Vechtstreek, afd. Weesp

Autorijden met Jeroen

Jeroen is 44 jaar, woont op woonwijk Eemeroord in Baarn en hij heeft het niveau van een baby van enkele weken. Hij kan niet praten, zit in een rolstoel en hij heeft niet veel interesses of activiteiten. Maar waar hij helemaal GEK op is, is om een stukje mee te rijden in de auto, vooral op de snelweg. Wij zoeken iemand die het niet erg vindt dat er niet gekletst wordt, maar die het leuk vindt om een half uur tot een uurtje rond te rijden en die ervan geniet dat Jeroen aan één stuk door zit te lachen en te stralen. Jeroen is zelf in staat om vanuit zijn rolstoel de auto in te stappen, maar de begeleiders zullen daarbij natuurlijk helpen.
Organisatie: Sherpa

www.versavrijwilligerscentrale.nl


Thuishulp met vakantie

WEESP De Vrijwillige Thuishulp Praktisch Weesp is wegens vakantie dicht van 5 augustus tot en met 30 augustus.