Weesper Jaap van Deurzen doet mee aan Expeditie Robinson

WEESP De in Weesp woonachtige verslaggever van RTL Jaap van Deurzen doet dit jaar mee aan het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Het gaat om het twintigste seizoen van Expeditie Robinson dat op 1 september begint en te zien is bij RTL 4.

Van Deurzen, die al jarenlang in Weesp woont en zijn hart heeft verpand aan de stad, ging in december vorig jaar met pensioen, maar is nog razend actief. Hij maakt nog steeds op de hem kenmerkende wijze reportages voor RTL4 en is op nog meer fronten actief.

Twintigste editie

Afgelopen maandag werd bekend dat hij meedoet aan de twintigste editie van Expeditie Robinson. Expeditie Robinson is een programma waarin een aantal mensen onder barre omstandigheden moeten overleven. Ook moet worden samengewerkt bij sportieve uitdagingen. Elke week wordt een kandidaat door de anderen weg gestuurd. Vlak voor kerst is bekend wie de winnaar is.

Eerste vier kandidaten

De eerste vier kandidaten zijn bekend, onder wie dus Van Deurzen. Radio 3FM-dj Frank van der Lende, ex Dolly Dot Anita Heilker en YouTube-ster Dionne Slagter zijn de andere drie kandidaten die tot nu toe bekend zijn gemaakt door de zender. Later worden bekendgemaakt wie nog meer naar het overlevingseiland gaan. Onder hen is een aantal bekende Nederlanders, maar er doen ook onbekende Nederlanders aan het programma mee.

Vandaag verschijnt op WeesperNieuwsExtra een interview met van Deurzen waarin hij het een en ander vertelt over wat hij heeft meegemaakt tijdens het programma.