De nieuwste vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn heeft deze week de volgende vacatures:

In actie bij Oversingel

Wie vindt het leuk om op vrijdagmiddag te helpen als vrijwilliger bij Oversingel? Hulp is welkom bij de gymles of bij het bloemschikken. Tijdstip van 13.00 tot 16.30 uur. Zonder hulp kunnen deze activiteiten niet plaatsvinden. Het is ook prima als je een maal per twee weken kunt komen.

PlusBus Weesp

De PlusBus leeft bij inwoners van Weesp, er is veel vraag naar de gezellige uitjes met de PlusBus. Op stap met elkaar naar een concert, museum of een gezellig evenement. Om dit allemaal mogelijk te maken wil het gezellige vrijwilligersteam de groep uitbreiden met chauffeurs voor de PlusBus. Je werkt volgens een rooster en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Er wordt een beschikbaarheid gevraagd van minimaal één dagdeel per twee weken.

Daarnaast wordt een administratief medewerker gevraagd voor verschillende administratieve zaken m.b.t. de PlusBus. Je kunt dit werk ook thuis doen, het gaat om een paar uurtjes per week, zelf in te delen.

Klusteam Museum Weesp

Museum Weesp is een kleinschalig museum. Samen met een klein team klusvrijwilligers pak je kleine herstelwerkzaamheden op binnen het museum. Met elkaar verzorg je het opbouwen en afbreken van wisselexposities. Het werk is op vrijdagochtend in een gezellig team. Loop gerust een keer mee.

Bestuurslid bezoekwerk Zonnebloem

De Zonnebloem Weesp is op zoek naar iemand die in het bestuur verantwoordelijk is voor de organisatie van het bezoekwerk dat gedaan wordt door de vrijwilligers, die meedenkt over het ontwikkelen van beleid en mede richting geeft aan de koers van de vereniging. Tevens wordt verwacht dat u aan een deel van de activiteiten van de Zonnebloem Weesp meedoet.

Belangstelling?

Bezoek het vrijwilligersspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Papelaan 99. Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92.