Nora is tekstschrijver, blogger op milesandmore.nl en socialmediajunk. 'Een dag geen wifi is een dag niet geleefd.' Volgende week op deze plek: Stefan Stasse en Jan Kooper.
Nora is tekstschrijver, blogger op milesandmore.nl en socialmediajunk. 'Een dag geen wifi is een dag niet geleefd.' Volgende week op deze plek: Stefan Stasse en Jan Kooper.

No erotic

In onze straat zit een Thaise massagesalon. Ik ben er nog nooit geweest, maar ik heb wel een keer op het briefje bij de deur gekeken welke massages er allemaal worden aangeboden. Want een fijne massage is nooit weg. En oké, ik checkte ook de prijs. Ik ben ook maar gewoon een typische Hollander, ja. Wat me trouwens direct opviel zodra de massagesalon zijn intrede deed in het pandje in de Middenstraat, was de tekst die met grote letters voor het raam hangt: 'no erotic'.

Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een Thaise massage gehad. Ik ben ook nog nooit in Thailand geweest, misschien heeft dat er iets mee te maken. Uiteraard ben ik wel bekend met de vooroordelen die er aan Thaise massages kleven. "You want massage? Happy end? Happy happy joy joy!" Ik stel me hierbij mooie Thaise vrouwen voor die vanuit een Wallen-achtige setting hun klanten naar binnen lokken. Ik weet ook wel dat het heus niet bij alle Thaise massagesalons zo gaat. Maar blijkbaar hebben meer mensen deze vooroordelen en is het dus nodig om als Thaise massagesalon in Weesp expliciet te vermelden dat je 'no erotic' bent. M'n dirty mind slaat op hol. No erotic is in vele gevallen van toepassing. Zo zag ik vorige week een vrouw met een leren broek. Ze was aan het fietsen. Zij had dus leren pijpen op de fiets. No erotic.

En toen er laatst een Ghanese bruiloft in de Grote Kerk was, liepen er tijdens de plechtigheid al allemaal bruiloftsgasten naar buiten, nog voordat de band (of was het een gospelkoor?) begon te spelen. Zij gingen dus voor het zingen de kerk uit. No
erotic.

Terwijl ik dit schrijf blader ik door de folder van de Weesper Thaise massagesalon. De eerste zin die ik lees is: 'Want a delicious hour for yourself?' Ploiiing, het stigma schiet weer door m'n hoofd. Maar: no erotic, niet vergeten.

Ik twijfel of ik ook een keer een Thaise massage zal boeken. Van horen zeggen weet ik namelijk dat een goede Thaise massage best pijnlijk kan zijn, omdat je zo ongeveer uit elkaar wordt getrokken. No erotic.