Filmopnames in kerk, op straat en bij tennisclub

WEESP Weesp is deze week een buitenwijk van het Media Park. Regisseurs, acteurs, figuranten, cameramensen, visagisten, technici en allerlei productiemensen zijn druk met opnames voor verschillende opdrachten.

Bij café-restaurant Aaltje op de Herengracht stond maandag een groep feestgangers op straat. Geen Sluis-en-bruggenfeest dit keer, maar een bruiloft voor de televisieserie 'Dit zijn wij'. De opnames duurden de hele dag. De serie is vanaf het najaar te zien op NPO 1.
Op maandag waren er ook opnames bij de Weesper Tennisclub aan de Papelaan. Hier werd een filmpje gemaakt voor Samen Dementievriendelijk. Dat wordt op 28 oktober op www.samendementievriendelijk.nl gelanceerd.

Milka-reclame

Morgen beginnen in en rond de Van Houtenkerk aan de Oudegracht opnames voor een Milka-reclame. Die duren tot en met zondag. Langs de gracht staan sinds gisteren productieauto's opgesteld. Voor een choco-commercial is deze locatie niet alleen vanwege het uiterlijk bijzonder: de Van Houtenkerk werd in 1906 gebouwd in opdracht van de gezusters Van Houten, telgen uit de beroemde Weesper cacaofamilie Van Houten.