Vacatures van Versa Vrijwilligerscentrale Weesp

Weesp De Versa Vrijwilligerscentrale biedt de volgende vacatures aan, deze keer helemaal in het teken van Theater de City of Wesopa. Zaterdag 14 september, tijdens Monumentendag, kunt u tussen 14.00 en 16.00 uur vrijblijvend langskomen in het theater voor informatie. Vrijwilligers staan klaar om iedereen te informeren over het werk. Langskomen bij de Vrijwilligerscentrale kan ook, of stuur een mailtje.

Lichttechnicus

Voor het verzorgen van het licht en het verwerken en maken van lichtplannen bij muziekvoorstellingen, toneel en cabaret. Enige ervaring en affiniteit met theater is gewenst. Ongeveer 4 uur per week, volgens rooster.

Horecamedewerker

Als gastheer/gastvrouw horeca werkt u achter de bar in het theatercafé of in de bovenfoyer. Het werk is voornamelijk in de avonduren en in het weekend, 3 uur per week, volgens rooster.

Handyman

Wie is handig en vindt het leuk om onder supervisie van de coördinator techniek, ook een vrijwilliger, allerlei technische klusjes uit te voeren. Ongeveer 4 uur per week.

Medewerker verhuringen

Het behandelen van verzoeken voor verhuringen, afstemming met klant over wensen, afstemming intern over mogelijkheden. Vastleggen in contracten, bewaken van gemaakte afspraken. Kortom, uitdagend werk voor iemand die graag organiseert en goed kan meedenken met wensen van huurders. Ongeveer 15 uur per maand.

Sterke mannen (of vrouwen)

Vrijwilligers die op oproepbasis een handje willen helpen om de zaal in te delen. De tribune in- en of uitschuiven of tafels en stoelen neerzetten. Altijd in overleg, 1,5 uur per oproep.

Geluidstechnicus

Voor het verzorgen van het geluid bij muziekvoorstellingen, toneel en cabaret. Enige ervaring of affiniteit met theater is gewenst. Ongeveer 4 uur per week.

Creativo Film bij Evenementen

Houdt u van organiseren en bent u lyrisch van filmvoorstellingen dan is dit een ultieme kans om het medium film verder uit te bouwen in het theater. Tijd is zelf in te delen, ongeveer 15 uur per maand.

www.versavrijwilligerscentrale.nl