Vacatures Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP Op zoek naar leuk en betekenisvol vrijwilligerswerk? Kijk eens in de vacaturebank van de Versa Vrijwilligerscentrale.

Voedselbank Weesp

Wie wil en kan in oktober eenmalig 2 uurtjes meehelpen bij de winkelactie van de voedselbank in Weesp? Het team van de voedselbank komt nog een aantal helpende handen tekort. Wie helpt een keertje mee? Uw komst wordt zeer op prijs gesteld. U kunt zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale Weesp, via vcweesp@versawelzijn.nl.

Vrijwilliger Wandelclub Oversingel

Wie vindt het leuk om met bewoners te wandelen die in een rolstoel zitten? Op dinsdagochtend lopen we altijd een rondje over de markt. We drinken ook een kopje koffie of thee met elkaar. Het is op dinsdagochtend van 10.00–12.00 uur of op donderdagmiddag van 14.00–16.00 uur. U bent van harte welkom om een keer mee te gaan zodat u kunt ervaren of het iets voor u zou kunnen zijn.

Wie wil op vrijdagmiddag helpen met de gym of bloemschikken ?

Bij Oversingel is op vrijdagmiddag dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers die helpen bij het bloemschikken of de gymles. U mag ook 1 x per 2 weken komen. De tijden zijn van 14.00 tot uiterlijk 16.30 uur. Zonder uw hulp kunnen deze activiteiten helaas niet doorgaan. Dus de bewoners zullen heel blij zijn met uw komst!

Chauffeur PlusBus voor 2 uur per week

Wie vindt het leuk om met een aantal ouderen en een begeleider op stap te gaan. De uitjes kunnen gaan naar een museum, tuincentrum etc. Je wordt in overleg ingepland. Er is een pool beschikbaar van chauffeurs en voor deze pool zoeken wij uitbreiding. Het is gezellig en dankbaar werk; je bent minimaal 2 x per maand beschikbaar waarbij de werktijden in gezamenlijk overleg volgens een rooster plaatsvinden.

www.versavrijwilligerscentrale.nl