Vacatures vrijwilligerswerk

WEESP In de Versa Vrijwilligerscentrale staan onder meer de volgende vacatures:

Voorlezen en spelen met kinderen

Op 6, 13, 20, 27 november – 4, 11, 18 december – 15, 22 en 29 januari zoekt Versa vrijwilligers in Weesp die het leuk vinden om met de kinderen te gaan spelen, voorlezen, zingen, terwijl de ouders les hebben. Daarvoor is het nodig om van 9.00 tot 11.00 uur aanwezig te zijn in de bibliotheek (Oudegracht 67). Spreekt het je aan om samen met een andere vrijwilliger wekelijks een klein groepje kinderen te begeleiden?

Redacteur / Redactieassistent

De Quest for Wisdom Foundation zoekt hulp op de webredactie. Dit ga je doen: het opmaken van aangeleverd materiaal, het vinden van geschikt illustratief materiaal bij de teksten, het mee helpen ontwikkelen van het educatief materiaal en het Wijsheidweb, het maken van een programmaboekje en websitemateriaal ten behoeve van de jaarlijkse ontmoetingsdag en QFWF-Masterclasses en de QFWF-websites beter vindbaar maken door pagina's van tags en van meta-omschrijvingen te voorzien. Wisselende werktijden in overleg, 1 tot 3 dagdelen per week gemiddeld.

Vrijwilligster voor de taalgroep van Vrouwen van Versa Welzijn

Voor de taalgroep van Versa Welzijn op donderdagmiddag zoekt Versa enthousiaste vrijwilligsters die het leuk vinden om in een team aan vrouwen met verschillende achtergronden en afkomst Nederlandse les te geven. Het eerste uur is groepsgewijs, er wordt een onderwerp besproken. Het tweede uur is individueel of in een klein groepje. Het is op donderdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur, schoolvakanties vrij. Het is een leuk team van vrijwilligsters. De Stichting Vrouwen van Weesp is opgericht door en voor vrouwen. De stichting wil de zelfredzaamheid en zelfbewustheid van vrouwen stimuleren, bevorderen en ontwikkelen. Daarvoor houdt zij o.a. bijeenkomsten met allerlei actuele onderwerpen, verzorgt zij taallessen voor groepen vrouwen en is er een inloopspreekuur. Momenteel is men op zoek naar iemand die de administratie wil bijhouden. Wie voelt zich aangesproken?

Reageren?

Kijk op de website of kom langs op ons inloopspreekuur, elke dinsdagmiddag van 13.30-14.30 uur op Papelaan 99, 382 RK Weesp.

www.versavrijwilligerscentrale.nl