Vacatures vrijwilligerswerk

WEESP In de Versa Vrijwilligerscentrale staan onder meer de volgende vacatures:

Gastvrouw/gastheer Wintertuin

Vindt u het leuk om de koffie en thee te verzorgen, een praatje te maken, kortom dienstverlenend actief te zijn? Dan is gastvrouw of gastheer iets voor u. Werktijden: in overleg, voorkeur voor woensdagochtend of donderdagochtend.

Assistent servicelijn Verpleeghuis Hogeweij

Vindt u het leuk om ons aanspreekpunt te zijn voor onze servicelijn? Via deze lijn kan het personeel voor de woningen goederen en materiaal aanvragen. U neemt de telefoon en zorgt ervoor dat het bestelde wordt gebracht op de woonkamer. Onze 27 woningen hebben zo nu en dan een weegschaal, een rolstoel of een matras nodig. Hiervoor zoeken wij een vrijwilliger die het leuk vindt om dienstverlenend te zijn naar onze woningen toe. Je hebt een eigen telefoon en de woningen bellen rechtstreeks op dit toestel. Je bent veel buiten en loopt veel rond. Je bouwt een band op met de bewoners. Je vindt het ook leuk om als het even rustig is een bewoner op te halen voor een activiteit of een bewoner even naar onze kapper in huis te brengen. Je bent redelijk zelfstandig. Werktijden: 10.00 - 16.00 uur, liefst op dinsdag of vrijdag.

Algemeen bestuurslid/vrijwilliger

Voor de afdeling Weesp e.o. is de Zonnebloem op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor het organiseren of begeleiden van activiteiten.
Wat zou u kunnen doen? Het regelmatig bezoeken van een of meer mensen met een fysieke beperking voor een goed gesprek en een luisterend oor. Samen met een zieke of gehandicapte iets leuks ondernemen zoals naar de winkel, musea of een wandeling maken. Het begeleiden en verzorgen van zieken en gehandicapten tijdens een van de vele georganiseerde dagtrips en groepsactiviteiten van de Zonnebloem. Het organiseren en coördineren van uitjes en/of huisbezoeken. Het begeleiden en stimuleren van vrijwilligers bij hun werkzaamheden. Het samenwerken en overleg voeren met andere bestuursleden binnen het afdelingsbestuur en met het regiobestuur.

Reageren?

Kijk op de website of kom langs op ons inloopspreekuur, elke dinsdagmiddag van 13.30-14.30 uur op Papelaan 99, 382 RK Weesp.

www.versavrijwilligerscentrale.nl