Een kampvuurtje om weer enigszins warm te worden.
Een kampvuurtje om weer enigszins warm te worden.

Heel mooi, wel lastig voor de jury

WEESP Klappertandend en volledig doorweekt kwamen sommigen aan. Wat een snertweer was het maandag met Sint Maarten.

Maar de deelnemers van de WeesperNieuws Extra Lampionnenwedstrijd konden zich op de redactie warmen aan chocolademelk, koekjes en een kampvuurtje.

Toen de kinderen lekker op bed lagen en alle spinnenwebben en spoken waren opgeruimd, moest de jury aan de slag. Die had het niet makkelijk want de ene knutsel was nog mooier dan de andere: van raketten, eenhoorns en een minion tot een luchtballon met onder anderen Ajacied Hakim Ziyech in het mandje en nog veel meer.

De winnaars: Jade (10) Escaperoomexperience Plofhuis 3, Camille (7) chocoladefeestje Museum Weesp, Maggie (9) en Vivienne (9) een Flik Flak horloge van Hans Luijer, Bram (6) voetbal van Bijvoet, Julia (12) cadeaubon van de Eendracht, Guus-Jan (3), Evi (4) en Mirte (11) een kinderboek van Pezzi Pazzi, Femke (10) een ijstaart van Nelis' IJssalon, Abel (7) een stripboek en snoep van de Spar, Femke (6) en Noah (3) een badhanddoek van Wagenaar, Simon (7) een slagroomtaart van Ons Backhuys, Bente (8) filmkaartjes voor de City, Lisanne (8) herfstchoclade van de Alexanderhoeve, Eefje (9) een doos macarons van Boom, Sara (5) een muts van Hatseflats en Tijmen een chocoladeverrassing van Pronk Juweel. Alle winkeliers: bedankt voor de prijzen. En kinderen: bedankt voor het meedoen!

De versierde redactie. Sint Maarten in Halloween-sfeer.
Weer een nieuwe lading lampionnen.
De meeste kids lieten het lichtje erin voor een extra mooi effect.
De jury wachtte een pittige klus.
Voor elk kind was er sowieso iets lekkers. De winnaars hebben bericht gehad.