Quizzen in de City: wie weet het juiste antwoord?
Quizzen in de City: wie weet het juiste antwoord?

Hoe zat het met Dumoulin en wie won er een Oscar?

WEESP Het duurt nog ruim een maand, maar de inschrijvingen voor dit gezellige en spannende evenement gaan altijd zo snel dat een aankondiging in deze krant wel op zijn plaats is.

Vrijdagavond 27 december vanaf 20.30 uur is er in de City of Wesopa de grote dit-was-2019-quiz. Quizliefhebbers kunnen zich die avond het hoofd breken over het jaar dat er dan bijna op zit.

Hoe zat het ook alweer?
Hoe zat het ook weer met Tom Dumoulin, de puntenvoorsprong van PSV of de minister van Justitie? Hoe heette dat nummer van Duncan Lawrence ook alweer en welke popmuzikanten verwisselden het tijdige voor het eeuwige Paradiso? Wie won waarvoor een Oscar en wat was de grootste politieke blunder?

Tip: mix generaties
Alleen de voorbereiding geeft al plezier en vele o-ja-momenten. En met z’n vijven (het maximum aantal spelers per team) weet je natuurlijk ook nog veel meer. Zorg voor een team met brede kennis. Tip: mix verschillende generaties en interesses. Het theater belooft de deelnemers een hele avond plezier over wat je toch niet meer wist of op het juiste moment net wel.

René van Veen is de ceremoniemeester van dit 'feest van de zeer recente geschiedenis'. Kom onder zijn enthousiaste leiding samen met andere teams strijden om de titel Beste Weesper kenners van het jaar 2019. Schrijf je team in door te mailen naar cityquiz@wesopa.nl.

Oefenen
Wie alvast een beetje wil oefenen, kan zich nog aanmelden voor de eerstvolgende reguliere pubquiz in de City. Die is op woensdag 11 december, aanvang 20.30 uur. Ook hiervoor geldt per team een maximum aantal spelers van vijf.