Museum Weesp zoekt gastheren en gastvrouwen.
Museum Weesp zoekt gastheren en gastvrouwen. Foto: Wil Oudshoorn

Vacatures voor vrijwilligers

WEESP Taalles, gastvrouw in de Wintertuin of in het museum, of juist op zoek naar een technische vrijwilligersjob? Kijk eens in de vacaturebank van de Versa Vrijwilligerscentrale.

Gastvrouw/gastheer Wintertuin

Wie vindt het leuk om de koffie en thee te verzorgen, een praatje te maken, kortom dienstverlenend actief te zijn? Dan is er een geschikte vacature voor een gastvrouw of gastheer in de Wintertuin. Werktijden: in overleg, voorkeur voor woensdag- of donderdagochtend.

Technisch vrijwilliger Hogeweyk

Voor ondersteuning van de technische dienst van De Hogeweyk wordt een vrijwilliger gezocht die verstand heeft van elektra/elektronica en misschien ook wel van modelbouw. Voor de bewoners in het verpleeghuis is er een vitrine met werkende modelbouw die onderhouden moet worden. Werktijden in overleg.

Gastvrouw/heer Museum Weesp

De gastheer of -vrouw staat bezoekers te woord, rekent het toegangskaartje af en zorgt ervoor dat het museum en de museumwinkel er netjes uitzien. Een leuke vacature voor vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in cultuur en geschiedenis en ervan houden om met diverse mensen in contact te komen. Een minimale beschikbaarheid van twee keer per maand. Werktijden: 13.00 tot 17.15 uur.

Taaldocent Vrouwen van Weesp

Vrijwilligster gezocht voor taalles op maandag en donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Het betreft een enthousiaste groep dames die graag de Nederlandse taal willen leren.

Inloopspreekuur

Meer informatie vind je op www.versavrijwilligerscentrale.nl. Langskomen kan ook, het inloopspreekuur van Versa is elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur op Papelaan 99. Of maak een afspraak: 06-15875692 of vcweesp@versawelzijn.nl.