Een gezonde snack als bedankje voor gezond vrijwilligerswerk.
Een gezonde snack als bedankje voor gezond vrijwilligerswerk.

Een mandarijntje als bedankje voor vrijwilligers

WEESP Om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet bezorgt de Vrijwilligerscentrale Weesp in aanloop naar de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december op diverse plekken mandjes met mandarijnen.

Vrijwilligerswerk is gezond, blijkt uit onderzoek, en daarom wil de vrijwilligerscentrale met de gezonde snack de positieve uitwerking van vrijwilligerswerk belichten. Er zijn nog genoeg vacatures. Een selectie:

Administratief medewerker

Vluchtelingenwerk Weesp zoekt iemand die de werkbegeleider ondersteunt bij de administratieve taken, zoals het op orde maken van de administratie van de huisvesting van vluchtelingen, up-to-date houden van het cliëntvolgsysteem en proactief benaderen van cliënten en instanties voor informatie.

Bewegen voor ouderen

Wie vindt het leuk om samen met de buurtsportcoach als vrijwilliger in ontmoetingscentrum de Wintertuin een beweeggroep voor ouderen op te starten.

Vrijwilliger buurtkamer

Buurtkamer de Kastanje is op zoek naar een gezellige gastvrouw of gastheer. Dat kan ook een keer in de twee weken.

Handige vrijwilliger City

Voor de technische dienst zoekt theater City of Wesopa een handige vrijwilliger die het leuk vindt om allerlei klussen uit te voeren.

Vrijwillige Thuishulp

Versa Weesp zoekt vrijwilligers die het leuk vinden een klusje te doen: een klein tuintje verzorgen, een schilderijtje ophangen, een boodschap doen of iemand naar de dokter brengen. U kiest zelf waarvoor u zich wilt aanmelden. Het is incidenteel en altijd in overleg en alle hulp is welkom. Vaak kunt u zelf uw tijd indelen.

versavrijwilligerscentrale.nl