Het Maatjesproject zoekt wandelmaatjes.
Het Maatjesproject zoekt wandelmaatjes. Foto: Pixabay

Vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De vrijwilligerscentrale van Versa heeft een heel divers aanbod zodat er voor iedereen wel een passende vrijwilligersjob te vinden is. Een greep uit de vacatures.

Wandel- en/of fietsmaatje

Verschillende mensen zijn op zoek naar een maatje dat het leuk vindt om een stukje met hen te wandelen of te fietsen of iets met hen te ondernemen. De Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek, afdeling Weesp is blij met iedereen die een maatje wil zijn: jong en oud zijn van harte welkom. Een maatje kan echt iets betekenen voor een ander.

Telefoniste bij de
praktische thuishulp

De vrijwillige Thuishulp Praktisch zoekt een telefoniste die vraag en aanbod aan elkaar koppelt. Het gaat onder andere om kleine klusjes waar de telefoniste een vrijwilliger bij zoekt en deze matcht aan de cliƫnt met de hulpvraag.

Medewerker Klusteam Museum

Museum Weesp is een kleinschalig museum. Samen met een klein team klusvrijwilligers pak je kleine herstelwerkzaamheden op binnen het museum. Met elkaar verzorg je het opbouwen en afbreken van wisselexposities.
Het werk is op vrijdagochtend in een gezellig team. Loop gerust een keer mee.

Administratief medewerkster

De Stichting Voor Vrouwen van Weesp is dringend op zoek naar iemand die bereid is verschillende administratieve activiteiten te ondersteunen.
Iedere dinsdag van 10.00-12.00 uur, of een keer per twee weken. Tijdens de schoolvakanties zijn wij vrij.

Belangstelling?

Bezoek het vrijwilligersspreekuur, elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur in Gebouw Papelaan 99.
Of maak een afspraak via 06-15 87 56 92 / info@vcweesp.nl.