Vacatures voor vrijwilligers

WEESP Een ander helpen met de taal of gastvrouw of gastheer worden in de Wintertuin of zorgcentrum Hogeweij. De Vrijwilligerscentrale van Versa biedt de volgende vacatures aan.

Taalmaatje Digitaalhuis

Het Digi&Taalhuis Weesp is op zoek naar taalmaatjes. Wie vindt het leuk om mensen die de Nederlandse taal nog niet zo goed beheersen te helpen. Je hoeft geen onderwijsachtergrond te hebben, maar je hebt wel affiniteit met taal en vindt het leuk om andere culturen te leren kennen. Je kunt zelf je eigen tijd hiervoor indelen in overleg met je taalmaatje. Er is altijd een intakegesprek vooraf.

Gastvrouw of -heer
Wintertuin

Vind je het leuk om de koffie en thee te verzorgen, een praatje te maken, kortom: dienstverlenend actief te zijn, dan is gastvrouw of gastheer iets voor u of jou. Werktijden: in overleg. Je wordt ingewerkt en krijgt desgewenst begeleiding.

Gastvrouw of -heer
Hogeweij

Op maandagavond is er in verpleeghuis Hogeweij een gezellige swing/jazzavond. Wie vindt het leuk om 1 x per 2 weken op maandagavond van 18.00 - 20.00 uur gastvrouw of gastheer te zijn op deze swingende avonden. Zonder hulp kan deze gezellige activiteit niet doorgaan.

Vrijwilligster voor de
taalgroep van vrouwen

Voor de taalgroep van Versa Welzijn zoeken wij enthousiaste vrijwilligsters die het leuk vinden om in een team aan vrouwen met verschillende achtergronden en afkomst Nederlandse les te geven. Het eerste uur is groepsgewijs, er wordt een onderwerp besproken. Het tweede uur is individueel of in een klein groepje. Het is op donderdagmiddag van 12.45-14.45 uur, schoolvakanties vrij.

Meer informatie vind je op www.versavrijwilligerscentrale.nl. Langskomen kan ook, het inloopspreekuur van Versa is elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur op Papelaan 99. Of maak een afspraak: 06-15875692 of vcweesp@versawelzijn.nl

Vanwege de kerstvakantie is de Vrijwilligerscentrale Weesp gesloten van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari 2020.