Vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De vrijwilligerscentrale van Versa biedt diverse vacatures aan.

Hulp bij Leefplezier
activiteiten

In De Hogeweyk worden dagelijks activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Je zorgt tijdens de activiteit voor een gezellige en veilige sfeer, je helpt waar nodig en je maakt een praatje met een bewoner. Met andere woorden: je hebt aandacht voor onze bewoners. Voor deze activiteiten moeten de bewoners worden opgehaald bij hun woning en na afloop worden zij weer naar huis gebracht. Ook hierbij weet je een gezellig praatje te houden en van de kleine wandeling een kwaliteitsmomentje te maken.

Luistervrijwilliger project Music & Memory

Vivium gaat op verschillende locaties meer doen met muziek voor haar bewoners met dementie. Hiervoor zoekt Vivium ondersteuning bij het onderdeel Music & Memory. Je helpt bewoners bij het luisteren naar muziek op een iPod, je maakt contact met de bewoners naar aanleiding van de muziek en observeert de reactie van de bewoners. Je bespreekt je ervaringen met andere vrijwilligers en zo mogelijk met de coƶrdinator van het project en/of met de zorgmedewerkers van de woning.

Bestuurslid bezoekwerk
van De Zonnebloem

Voor de afdeling Weesp zijn wij op zoek naar een bestuurslid bezoekwerk. Dit houdt onder meer in dat u in het bestuur verantwoordelijk bent voor de organisatie van het bezoekwerk dat gedaan wordt door de vrijwilligers van De Zonnebloem. Daarnaast denkt u mee over het ontwikkelen van beleid en geeft mede richting aan de koers van de vereniging. Tevens wordt verwacht dat u aan een deel van de activiteiten van De Zonnebloem Weesp meedoet. Het is een fijn bestuur waar ieders inbreng erg op prijs gesteld wordt.

Telefonisten voor
de praktische hulp Weesp

Vindt u het leuk om telefonisch contact te hebben met diverse mensen over praktische hulpvragen en vraag en aanbod te matchen, dan is deze functie iets voor u. U staat cliƫnten te woord en naar aanleiding van hun vraag zoekt u contact met vrijwilligers om de hulpvraag op te pakken. U werkt in een team en bent bekend met de computer. Werktijden: maandag- of donderdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Tijdens de zomervakantie zijn wij beperkt open. De kerstperiode zijn wij gesloten.

Reageren

Interesse in een van de vacatures? Reageer of kom langs op het inloopspreekuur elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur op Papelaan 99. Vanaf 4 februari wordt het inloopspreekuur gehouden van 11.00 tot 12.00 uur. Een afspraak maken kan ook, via 06-15875692 of vcweesp@versawelzijn.nl. Meer informatie is te vinden op www.versavrijwilligerscentrale.nl.