Vrijwilligersvacatures van Versa

WEESP Versa Vrijwilligerscentrale biedt diverse vacatures aan.

Gastvrouw/gastheer Wintertuin

Voor wie het leuk vindt om de koffie en thee te verzorgen, een praatje te maken, kortom dienstverlenend actief te zijn, kan eraan denken om gastvrouw of gastheer te worden in de Wintertuin.
Werktijden zijn in overleg, voorkeur voor woensdagochtend of donderdagochtend.

Vrijwilliger thuisadministratie

Administratie voor Elkaar Weesp zoekt enthousiaste, betrouwbare en deskundige vrijwilligers die cliƫnten helpen bij het ordenen van de administratie, doornemen van de post, regelen van bankzaken etc. De vrijwilliger telefoneert met instanties, vult formulieren in en gaat (als het nodig is) mee naar de kredietbank, sociale zaken of een budgetcoach. De administratie wordt niet overgenomen, de klant blijft zelf verantwoordelijk.

Secretaresse

De Stichting Vrouwen van Weesp houdt o.a. bijeenkomsten over allerlei actuele onderwerpen. Voor het maken van de notulen van de bestuursvergaderingen en rapporten van de bijeenkomsten is de stichting op zoek naar een secretaresse voor ongeveer 12 uur per maand. Werktijden: maximaal 2 uur per week, schoolvakanties vrij.

Vrijwilligers praktische klusjes

Versa Weesp zoekt vrijwilligers die het leuk vinden een klusje te doen, een klein tuintje te verzorgen, een boodschap te doen of iemand naar de dokter te brengen. Het is incidenteel en altijd in overleg. Vaak kunt u zelf uw tijd indelen.

Informatie: versavrijwilligerscentrale.nl. Iedere dinsdagmiddag is er een inloopspreekuur, of neem contact op via 06-82605987 of vcweesp@versawelzijn.nl.