Samen de handen uit de mouwen steken (archieffoto).
Samen de handen uit de mouwen steken (archieffoto).

Een klassenfeestje winnen met klusjes bij Don Bosco

WEESP Ouders die de handen uit de mouwen steken voor Don Bosco kunnen voor hun kinderen een klassenfeest in de speeltuin winnen. Alvast een leuk vooruitzicht voor het speeltuinseizoen, dat op 3 april begint.

Ouders van kinderen in groep 1 tot en met 4 van de Weesper basisscholen kunnen zich namens de klas van hun kind aanmelden voor hulp bij de collecte van Jantje Beton of voor NLdoet. Ze maken dan kans op een gratis speelfeest, inclusief ijsje en limonade, voor de hele klas.

Jantje Beton-collecte
Elke klas die minimaal 250 euro ophaalt met de collecte voor Jantje Beton ontvangt van de speeltuin een gratis klassenfeest. De collecte is van 2 tot en met 7 maart. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 februari. Alleen personen ouder dan 18 jaar mogen collecteren, maar kinderen mogen wel meelopen.
NLdoet
Ook bij de actie NLdoet op 14 maart is een gratis klassenfeest te winnen. Samenwerken is daar het motto: de klas met de meeste vrijwilligers krijgt een gratis klassenfeest. Ook hier moet een vrijwilliger ouder zijn dan 18 jaar, maar zijn kinderen ook welkom in de speeltuin tijdens de vrijwilligersactie. Aanmelden kan per mail naar: postvoor@speeltuindonbosco.nl.

Speeltuinseizoen
Het speeltuinseizoen gaat begin april van start. Vrijdag 3 april is er een openingsfeest. Daarna is de speeltuin tot half oktober elke woensdag, vrijdag en zondag open van 13.30 tot 17.00 uur. Tijdens de vakanties is de speeltuin iedere dag open, behalve zaterdag en bij slecht weer. Voor leden is de toegang gratis, de factuur komt binnenkort via ClubCollect. De losse entreeprijs voor niet-leden is 2,50 voor kinderen vanaf 2 jaar. Jongere kinderen en begeleiders betalen geen entree.