Altijd al gastvrouw- of heer op forteiland Pampus willen zijn...?
Altijd al gastvrouw- of heer op forteiland Pampus willen zijn...?

Vrijwilligersvacatures

WEESP De Verse Vrijwilligerscentrale heeft diverse vacatures voor vrijwilligerswerk.

Gastvrouw/gastheer Pampus

Op het bijzondere forteiland Pampus help je gasten ze in de museumwinkel. Je bent daar het eerste aanspreekpunten van onze gasten. Jij zorgt dat ze zich welkom voelen op het eiland, je verkoopt speurtochten en souvenirs, je maakt de gasten wegwijs op het eiland en geeft informatie over Pampus en de Stelling. Deze taak wissel je af met een andere: het begeleiden van de bezoekers bij de spectaculaire route 'Het geheime wapen van Amsterdam'. Je neemt de bezoekers als het ware mee terug in de tijd. Om 09.30 uur vertrek je met de werkboot vanaf het Muiderslot naar het eiland. Daar help je het eiland klaar te maken voordat de eerste bezoekers arriveren om 10.30 uur. Je vaart om 17.00 uur met de laatste veerboot mee terug naar Muiden.

Kom je bij ons schilderen?

Het zou fijn als het steunpunt van Sherpa een opknapbeurt krijgt met als resultaat een frisse ruimte waar cliƫnten en begeleiders zich fijn voelen! Het gaat om schilderen van plafonds en muren van de hal, slaapkamer en woonkamer. Al het gereedschap en materiaal is aanwezig. Voor koffie/thee, lunch en afsluitend drankje wordt gezorgd! Dit is een activiteit in het kader van NLdoet op 14 maart.

Versa Vrijwillige Thuishulp

Gek op dansen? Vier uurtjes per maand tijdens avonduren tijd? Hogewey zoekt jou! Op maandagavond van 18.00 - 20.00 uur is er in Hogewey een jazz/muziekavond. Wij zijn op zoek naar jong en oud die het leuk vinden om twee keer per maand mee te doen. Het zijn gezellige avonden waarop muziek wordt gespeeld en gedanst. Draai gerust eens een avondje mee in onze gezellige verpleeghuis en maak deze avonden bijzonder voor onze bewoners.

versavrijwilligerscentrale.nl