Wie wil met een cliënte van Philadelphia de avondvierdaagse meelopen?
Wie wil met een cliënte van Philadelphia de avondvierdaagse meelopen?

Vacatures voor vrijwilligers

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale heeft diverse vacatures voor vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger naailes

Voor de naailes op woensdagochtend in De Wintertuin zoekt Versa Vrijwillige Thuishulp een vrijwilliger die wat af weet van naaien en het leuk vindt om, samen met begeleidster Adri Westland, een gezellige groep dames van verschillende nationaliteiten te begeleiden in het maken van de mooiste kledingstukken. In de pauze wordt er koffie gedronken met lekkers wat de dames zelf maken.

Avondvierdaagse (10 km)

Loopt u van 8 tot en met 11 juni de avondvierdaagse in Weesp mee? Een cliënte gaat voor de 10 km en Stichting Philadelphia Zorg locatie de Achtergracht zoekt een vrijwilliger om haar te begeleiden. De wandelingen starten om 18.00 uur en duren tot ongeveer 20.00 uur.

Horecamedewerker

Theater City of Wesopa zoekt nieuwe horecavrijwilligers. Kom het reuzegezellige team versterken en bezoek in ruil daarvoor gratis alle films en voorstellingen. We vragen de horecamedewerkers om minimaal tweemaal per maand een dienst te draaien rondom voorstellingen. Werktijden: met name in de avonduren en het weekend, maar ook soms overdag. Bijzondere voorwaarden: Certificaat verantwoord alcohol schenken halen (kan via het theater) en bij voorkeur woonachtig in Weesp.

Begeleider stoelgymnastiek

Stoelgymnastiek biedt de bewoners van Vivium zorgcentrum Oversingel de mogelijkheid om met bewegingsoefeningen de soepelheid van spieren en gewrichten te onderhouden. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die helpt bij deze activiteit. Het gaat om bewoners ophalen, koffie en thee verzorgen en assistentie tijdens deze activiteit, op donderdag tussen 14.00-15.00 uur.

www.vcweesp.nl