Het magazine valt deze week bij jaarabonnees op de mat.
Het magazine valt deze week bij jaarabonnees op de mat. Foto:

Verdien nu je abonnementsgeld van WeesperNieuws Extra eenvoudig terug

Als abonnee van WeesperNieuws Extra mis je niks, lees je alles en blijf je betrokken. Daar laten we het niet bij, want vanaf vandaag krijg je nog meer waar voor je abonnementsgeld, want we hebben een aantal exclusieve Extra-voordelen. Dat is 'Extra extra' dus én je verdient je abonnement nog eens dubbel en dwars terug.

Met WeesperNieuws Extra blijf je betrokken bij de lokale gemeenschap. Deze gemeenschap ligt ons na aan het hart. Om deze reden vinden wij het belangrijk om lokale ondernemers te ondersteunen. Zij maken namelijk de stad, onze stad, tot wat die is. ‘Wees loyaal, koop lokaal’ hebben wij als uitgangspunt hoog zitten.

Speciaal voor abonnees van WeesperNieuws Extra voegen we nu ook de daad bij het woord. We hebben samen met lokale ondernemers vier speciale voordeelacties uitgewerkt, exclusief voor onze abonnees.


Dit zijn de voordeelacties van de komende maand:
- Bij Nelis’ IJssalon (in de Slijkstraat) krijg je de tweede ijscoupe ter waarde van maximaal 7 euro gratis.
- Bij café restaurant Aaltje (Herengracht) is het tweede hoofdgerecht gratis.
- Karin Wesselman Mode (Nieuwstad) geeft 25 euro korting bij een besteding van minimaal 100 euro in haar winkel.
- Bij Slagerij van Donk (Nieuwstraat) krijg je bij een besteding van 10 euro twee gratis vegetarische hamburgers.

Corona

Deze acties zijn geruime tijd geleden opgezet, ver voordat het coronavirus uitbrak. Inmiddels weten we dat Aaltje als gevolg hiervan tot en met in elk geval 6 april gesloten is. Maar niet getreurd. Deze actie loopt tot 20 april en we hopen dat er dan nog tijd genoeg is om de kortingsbon te verzilveren.

WeesperNieuws Extra-magazine

De voordeelkaarten die bij deze actie horen, zitten in de maart-editie van het WeesperNieuws Extra-magazine dat vandaag bij de abonnees van WeesperNieuws Extra wordt bezorgd. Als abonnee weet je daarmee zeker dat je kunt genieten van deze acties. Bovendien kun je de mooiste verhalen van WeesperNieuws Extra van de afgelopen maand nog eens op je gemak nalezen.

Abonnees in Weesp ontvangen het magazine thuis zonder extra kosten. Ben je abonnee, woon je in Weesp, maar ontvang je het magazine niet? Voer dan je adres in de WeesperNieuws-account in. Wie buiten Weesp woont, kan het magazine via de post ontvangen. We rekenen daar slechts de portokosten voor.

Tot slot: kun je niet wachten om gebruik te maken van de actie maar was iemand je voor óf ben je nog geen abonnee? Meld je dan aan bij een van de ondernemers en je krijgt ter plekke het magazine met de voordeelkaarten. Een jaarabonnement kost 59 euro per jaar.