Beste lezers, blijf betrokken bij onze mooie stad!

We gaan de goede kant op. Met de beheersing van het virus, het versoepelen van de maatregelen en het wennen aan 'het nieuwe normaal'. Maar ook met WeesperNieuws Extra zijn we beslist op de goede weg. Het is fijn om te constateren dat steeds meer Weespers lid worden omdat ze alles willen lezen en graag betrokken blijven bij onze mooie stad Weesp.

Vorig jaar zijn we begonnen om online nog meer artikelen, portretten en reportages te schrijven. Deze bieden we online aan, exclusief voor leden. Uiteraard was dat voor veel lezers even wennen. Maar de stap was nodig om minder afhankelijk te zijn van adverteerders alleen. Hoe belangrijk dat is, merken we nu sommige adverteerders even niet mee kunnen doen.

Dankzij onze leden kan het WeesperNieuws blijven berichten. Over de gevolgen van de coronacrisis in Weesp, maar ook over alle andere dingen in de stad die nu voorzichtig weer worden opgepakt. In maart hebben we ter kennismaking een tijdelijk gratis lidmaatschap aangeboden. Heel veel Weespers hebben daar gebruik van gemaakt en een groot deel vond het zo de moeite waard dat ze dat hebben omgezet in een betaald lidmaatschap. Dat is geweldig en daar zijn we zeer dankbaar voor.

Vanaf € 1,14 per week

Bent u nog geen lid? Overweeg dan om ook aan te sluiten bij de steeds groter wordende groep betrokken Weespers die alles van het WeesperNieuws willen lezen en daarmee ook deze gratis krant mede mogelijk maken. Het kan al vanaf € 1,14 per week. Naast toegang tot al onze artikelen ontvangt u elke maand een fraai magazine én profiteert u van exclusieve aanbiedingen bij lokale ondernemers. Dat is win-win-win. Kijk op www.weespernieuws.nl voor ons aanbod.
Dank voor uw steun, blijf gezond en ga verstandig op pad,
namens alle collega's.

Adri de Bruijn,
uitgever WeesperNieuws Extra