Online workshops handletteren.
Online workshops handletteren. Foto: Eric Hage

Donderdag 11 juni

Workshops Online

13:00 uur | Studio Eric Hage

Handletteren anders bekeken. Online workshops voor wie verder en meer wil dan de bekende stijlen. Serie een iedere dinsdag (tot 23 juni). Serie twee iedere donderdag (tot 25 juni). Alle info vindt je op www.erichage.com/coffee-letters.

Film

21.00 uur | City of Wesopa

De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen. Entree 10 euro.

Vrijdag 12 juni

Ophalen Oud Papier

8:00 uur | Grote Kerk

Vrijdag wordt in het centrum het oud papier op gehaald, zaterdag is de rest van Weesp aan de beurt. Voor beide dagen geldt: het papier graag buiten zetten voor 8.00 uur.

Zaterdag 13 juni

Muziek

19:30 en 21.00 uur |
City of Wesopa

Tico Pierhagen (piano) en Frans Cornelissen (trombone) zijn allebei muzikant en componist. Latin, soul en funk vormen hun muzikale achtergrond. Samen spelen ze in de band Aguabajo, waarin Colombiaanse muziek fuseert met jazz en pop.

Maandag 15 juni

Ochtendwandeling

11:30 uur | Papelaan 99

Loop samen met de buurtsportcoach door stad en natuur. De wandeling duurt ongeveer één uur. Verzamelen bij Versa Welzijn. Deelname is kosteloos. Informatie: btuenter@versawelzijn.nl.

Woensdag 17 juni

Ochtendwandeling Aetsveld

10:00 uur | Sporthal Aertsveld

Loop samen met de buurtsportcoach door stad en natuur. De wandeling duurt ongeveer één uur. Verzamelen bij de ingang van sporthal Aetsveld. Deelname is kosteloos. Informatie: btuenter@versawelzijn.nl

Inloopspreekuur

16.00 uur | Van Vuure

Wekelijkse inloopspreekuur bij ons afscheidscentrum in Weesp. U kunt hier terecht met al uw uitvaartgerelateerde vragen. Afscheidscentrum Van Vuure Utrechtseweg 110a Weesp.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.