Op de achterste rij zitten (vlnr) Sasja Fransen en Mathieu Oude Luttikhuis, daarvoor Leo Timmermans, Helen van der Weij en Ger Oostermeijer en daar weer voor Ron Anches en Rutger ter Hoeven.
Op de achterste rij zitten (vlnr) Sasja Fransen en Mathieu Oude Luttikhuis, daarvoor Leo Timmermans, Helen van der Weij en Ger Oostermeijer en daar weer voor Ron Anches en Rutger ter Hoeven. Foto: Hans Peijs

Bestuur van FC Weesp weer op volle sterkte

WEESP FC Weesp heeft sinds vorige week weer een bestuur dat bestaat uit zeven personen. Het is lang geleden dat er zo veel bestuursleden waren. Bovendien zit er met Helen van der Weij voor het eerst sinds 16 jaar weer een vrouw in het bestuur.

Medio december stapte na een clash het voltallige bestuur op, waarna de drie kandidaten die zich beschikbaar hadden gesteld het in eerste instantie met z'n drieën moesten rooien. Voorzitter Ron Anches, Leo Timmermans (Jeugdzaken) en secretaris Rutger ter Hoeven kregen direct steun van de nieuwe penningmeester Ger Oostermeijer. Gaandeweg kwamen daar Sasja Fransen (Seniorenvoetbal), Mathieu Groot Luttikhuis (Jeugd en Sponsoring) en Helen van der Weij (Meiden- en damesvoetbal) bij.