Vrijwilligersvacatures

Wegwijzer tijdens inloopspreekuur Digi&Taalhuis

Het Digi&Taalhuis Gooise bibliotheken helpt volwassenen die graag taalvaardiger willen worden of hulp kunnen gebruiken bij het werken op de computer. Om hulp te krijgen kan gebruikgemaakt worden van een van de inloopspreekuren. Wil jij een taalvrager een luisterend oor bieden en helpen naar een passend aanbod? Laat het dan weten!

Overblijfmedewerker Van der Muelen Vastwijk

Heb je een uurtje over tussen 12.00-13.00 en lijkt het je leuk om te helpen bij de tussenschoolse opvang op de basisschool zodat kinderen in de pauze veilig en onder toezicht kunnen pauzeren en eten? Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover én je bent alle schoolvakanties vrij.

Energiecoach

Wil jij helpen Weesp te verduurzamen en heb je belangstelling voor energiebesparing in woningen? Bij Weesp Duurzaam leiden we energiecoaches op die Weespers kosteloos en vrijblijvend op weg helpen richting een energiezuinig huis. Meld je aan en na acht webinars ben je klaar om de energietransitie in Weesp mee vorm te geven! We bieden een vrijwilligersvergoeding.

Vrijwilliger bij winkelacties voor de Voedselbank in diverse plaatsen

Dankzij de fantastische steun van een groot aantal supermarkten mogen wij op vrijdagen en zaterdagen hulp vragen aan het winkelend publiek in Gooi en omstreken. We werken met verschillende shifts, dus het zal per maand maximaal 3 uur van uw tijd kosten. De acties vinden plaats in Hilversum, Soest, Weesp en Huizen. Ook voor Baarn en de BEL-gemeenten is er nog plaats.

Heb je vragen over het doen van vrijwilligerswerk? Wil je weten of het iets voor jou is of horen welke mogelijkheden er zijn? Kijk op www.vcweesp.nl, mail naar info@vcweesp.nl of bel naar 06 - 82 60 59 87.