Iedereen kan bij het team van Tandheelkundig Centrum Kerkelanden voor bijna alles terecht.
Iedereen kan bij het team van Tandheelkundig Centrum Kerkelanden voor bijna alles terecht. Foto: Nico Brons

'Trots op onze fonkelnieuwe praktijk'

HILVERSUM "We zijn trots op onze fonkelnieuwe praktijk", zegt een blije Leon van der Linden, tandarts bij Tandheelkundig Centrum Kerkelanden in Hilversum. Samen met zo'n vijftien collega's werkt hij in de praktijk in het Gezondheidscentrum Kerkelanden. De tandartsenpraktijk is onlangs van top tot teen verbouwd.

"Onze praktijk wil een prettige, professionele en vertrouwde sfeer uitstralen", zegt Van der Linden. "Iedereen kan bij ons team voor bijna alles terecht. We hebben verschillende disciplines in huis. Naast de reguliere tandheelkunde plaatsen wij implantaten, doen we speciale wortelkanaalbehandelingen en cosmetische behandelingen aan het gebit. Onze visie: een complete mondzorg zonder onnodige kosten." Dat deze visie gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de reacties van patiënten. "Goede reacties, daar doen we het voor. Wat ook goed valt: onze ruime openingstijden en het feit dat mensen bij ons geen maanden hoeven te wachten op een vervolgafspraak. Onze praktijk staat bovendien open voor nieuwe patiënten."

Bijzonder is de zogeheten Cerec-methode. Daarbij wordt computertechniek ingezet om digitaal kronen, inlays en facings te maken. Voordeel voor de patiënt is dat deze maar één afspraak hoeft te maken en met een nieuw geplaatste kroon, inlay of facing naar huis gaat. "Speciale aandacht is er ook voor het kindergebit", aldus Van der Linden: "Het hele team van tandartsen, assistenten en medewerkers zorgt ervoor dat kinderen zich direct op hun gemak voelen. Een kindergebit vraagt soms om een wat andere aanpak dan het behandelen van een gebit van een volwassene. Ouders worden altijd goed geïnformeerd over de behandelingen."

Meer weten? Zie de website: www.thc-kerkelanden.nl.