Dit voorjaar staat in het teken van de sneakers.
Dit voorjaar staat in het teken van de sneakers.

Lekker lopen met Durea GO

Dé innovatie in schoenenland

GROENEKAN Een kast vol met schoenen, maar kun je nergens op lopen? Dan is dit misschien de oplossing: Durea GO.

Herkenbaar? Wel zin om mee te gaan naar die mooie tentoonstelling, maar welke schoenen doe je aan bij dat vele lopen als je al moe bent en je tenen pijn doen? Het Nederlandse damesschoenenmerk Durea ontwikkelde samen met het UMC Groningen, bewegingswetenschappers en podotherapeuten de Durea GO. Deze schoen geeft energie bij elke stap door de optimaal schokabsorberende zool met schuine 'landing'. De drukverdeling van de voet wordt beter verdeeld met als resultaat dat er een ideaal looppatroon ontstaat. De Durea GO is lekker licht en soepel, heeft een zacht uitneembaar voetbed en is er in meerdere breedtematen: smal, medium en breed.

Sneakers
Voorjaar 2018 staat geheel in het teken van gezellige sneakers. Die zijn er ook van Durea GO en de makers beloven dat lopen met deze schoenen een ware traktatie wordt. Uitproberen kan bij Beterlopenwinkel George In der Maur.

George In der Maur Beterlopenwinkel bevindt zich aan de Koningin Wilhelminaweg 497 in Groenekan (gemeente De Bilt). Meer informatie staat op www.indermaur-beterlopenwinkel.nl.