Hoorstudio Gooise Meren in Bussum.
Hoorstudio Gooise Meren in Bussum. Foto: Annemiek van Eeden

Beste gehooroplossing die je ooit hebt gehoord

BUSSUM Bussum is een nieuwe hoorstudio rijker. Gastheer is Harrold Binnekamp, die al 11 jaar ervaring heeft in de hoortoestellenbranche. Als zelfstandig audicien onderscheidt hij zich door zijn kennis van zaken, zijn persoonlijke service én zijn passie voor het vak.

"Het mooie van het werk vind ik de combinatie tussen techniek en de omgang met mensen", aldus Harrold. "Het is steeds weer een uitdaging om de luisterproblemen die een slechthorende in allerlei situaties ervaart, te vertalen naar de juiste technieken die in een hoortoestel zitten. Voor iedere situatie is er een andere oplossing."

Harrold gaat verder: "De hoorproblemen die de klant ervaart, willen we aanpakken en oplossen. Bij ons staan niet de hoortoestellen of de vergoeding die je mogelijk krijgt centraal, het gaat ons erom dat we onze klanten vijf jaar lang van goede hoorzorg kunnen voorzien. Hoortoestellen die wij aanpassen verdwijnen niet in een kast omdat ze onvoldoende ondersteuning geven. Wij halen het maximale uit het hoortoestel en geven onze klanten de beste oplossing die ze ooit hebben gehoord."

Tip voor wie meer wil weten: stap eens vrijblijvend binnen of maak een afspraak bij Hoorstudio Gooise Meren, De Clinge 2 in Bussum.