Het team van Georg in der Maur.
Het team van Georg in der Maur.

Goede schoen is goed voor je rug

GROENEKAN Hoe belangrijk is jouw rug? Neem zelf de controle voordat pijnklachten verergeren! Tegenwoordig word er steeds meer van je verwacht en ondanks de pijntjes ga je maar door. Dat gaat vaak lang goed, totdat overbelasting van de voeten, knieën, heupen en rug zich voordoet.

Problemen in de lage rug kunnen zich op verschillende manieren uiten. Veel mensen klagen over een zeurende pijn of een stijve rug, maar de pijn kan ook gevoeld worden als een zenuwpijn. Rugpijn is een verzamelnaam voor allerlei klachten zoals: spit, kou op de rug, hernia, artritis, slijtage, lumbago en ischias. Iedereen vergeet dat er ook 'hulpmiddelen' bestaan. Namelijk schoenen die vanzelf rollen of 'afwikkelen', zoals dat in vaktermen heet.

Schoenen van Ganter hebben een afgeronde buitenzool die als vanzelf afwikkelt en de rugspieren traint. Lopen wordt hierdoor weer plezierig en een sterkere rug betekent minder rugpijn.
Het schoenenmerk Ganter is goedgekeurd door het AGR (Aktion Gesunder Rücken). Deze onafhankelijke Duitse organisatie adviseert consumenten welke producten zij goed achten inzake rugklachten. De testcommissie van AGR bestaat uit diverse medisch experts. Het goedkeuringslabel van AGR staat hoog aangeschreven in de professionele wereld van rugpijnbehandelcentra in Duitsland.

Ganter schoenen probeer je bij: George In der Maur Beterlopenwinkel, Koningin Wilhelminaweg 497, Groenekan.