Afbeelding
Foto: Vitaal Thuiszorg

Thuiszorg zoals het hoort

REGIO Het zijn de mensen die samen de organisatie Vitaal Thuiszorg vormen. Zorgverleners die een positieve bijdrage willen leveren aan het leven van mensen die ondersteuning nodig hebben. Wij investeren in onze medewerkers zodat zij áltijd thuiszorg kunnen leveren zoals het hoort.

Omdat wij zuinig zijn op onze waardevolle zorgverleners proberen wij hen op allerlei manieren te ondersteunen. Zo willen we op voorhand de regeldruk beperken, zodat alle medewerkers tijd hebben om te doen wat zij het liefste doen: zorg verlenen. Doordat ook bijna alle kantoormedewerkers een achtergrond in de zorg hebben, weten we wat er speelt en wat er nodig is. Deze unieke visie maakt dat wij een zeer hoge klanttevredenheid hebben en hard groeien.

Anders

Wat doen wij anders? Wij zorgen dat medewerkers de maximale tijd bij hun cliënt hebben, geschoold worden, vervoer krijgen en een slim cliëntendossier én natuurlijk een iPad hebben. Ook de cliënt en familie kunen - met toestemming - op afstand meekijken in het dossier. Bij ziekte of uitval regelen wij vervanging, zodat de zorgverlener niet belast wordt met het organiseren daarvan. Daarnaast is er altijd een leidinggevende aanwezig voor advies, waardoor de medewerker er nooit alleen voor staat. Met onze 700 medewerkers staan wij voor u klaar.

Voor vragen, een leuke werkplek of meer informatie, bel of mail gerust. Wij staan u graag te woord. We zijn bereikbaar via 035-8200501 of info@vitaalthuiszorg.nl. Kijk ook voor meer informatie op vitaalthuiszorg.nl.


Vaccineren

REGIO De laatste tijd is er veel te doen geweest over vaccineren. Dankzij gratis vaccinaties kun je je kind beschermen tegen een aantal ernstige en besmettelijke infectieziekten.

Ouders die meer willen lezen over vaccineren en wanneer en waar welke prikken gehaald kunnen worden, kunnen terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: jggv.nl. Hier staat onder het kopje 'Ouders' een kopje 'Vaccineren' met alle informatie.