De Franse locatie van Sprinng.
De Franse locatie van Sprinng.

Persoonlijk leiderschap

Professionals in de voorste linies onder zware druk.

REGIO Elke dag op topniveau presteren vergt veel van professionals op hoge leidinggevende posten. Onder zware druk van verantwoordelijkheden, verwachtingen en sociale verplichtingen bedrijven zij constant topsport. Soms raken zij lichamelijk en geestelijk zo uitgeput dat zij vastlopen in hun werk en/of privéleven. Door problemen die te lang werden ontkend, weggestopt of verdoofd. Gloort het inzicht dat hulp inroepen noodzakelijk is, voor het werkelijk ontspoort, dan komt ons unieke begeleidingstraject prominent in beeld.

Instituut Sprinng* biedt een blijvend nieuw perspectief op het gebied van persoonlijk leiderschap met een begeleidingstraject van één jaar, terwijl u zo veel mogelijk gewoon door kunt werken. De methode is ontwikkeld voor medici, juristen, ondernemers, artiesten, piloten, topsporters, bestuurders in het publieke domein enzovoort, die op welke manier dan ook vastgelopen zijn of dat zien aankomen, of die kampen met burn-out, depressie of andere problemen, tot verslaving aan toe. Maar zover hoeft het onder onze begeleiding niet te komen.

Wij weten hoe hard de maatschappij u nodig heeft. En tot hoe hoog de druk kan oplopen. Wij maken het tot onze missie u een blijvend nieuw perspectief te bieden in uw werk en/of uw relaties. Maximale discretie, volledige anonimiteit en vertrouwelijkheid. In de wetenschap dat dit voor u van cruciaal belang is, garandeert Instituut Sprinng* u dit.

*Instituut Sprinng werd in maart 2018 opgericht door Vera van de Ven als specialisatie binnen haar bedrijf InnEarth.